Folosirea cosului

Folosirea cosului

1. Navigati pe pagina cu ajutorul categoriilor si a filtrelor din coloana de pe stanga paginii.

2. Puteti adauga produsul dorit in cos direct de pe lista, cu ajutorul butonului "Cumpar". Daca doriti sa achizitionati mai multe unitati din acelasi produs, faceti click pe imaginea sau denumire produsului, accesand astfel pagina produsului. Aceasta pagina ofera atat detalii despre produsul selectat, cat si posibilitatea de a-l cumpara. Cu ajutorul campului de pe langa butonul "Cumpar" puteti seta cantitatea dorita. Dupa punerea produsului in cos, apare un mesaj de confirmare, care va da posibilitatea de a proceda la pagina cosului.

3. Cand ati terminat cu selectarea produselor, faceti click pe linkul Arata Cosul/Trimite comanda, de pe partea superioara a paginii, langa cosul. Acest cos arata atat cantitatea produselor selectate cat si suma totala.

4. Linkul Arata Cosul/Trimite comanda va aduce pe pagina cosului, unde veti vedea o lista detaliata a produselor selectate, si posibilitati de modificare/aruncare a comenzii inainte de trimitere.

5. Trimiterea comenzii este conditionata de o inregistrare de cont pe pagina obcnet.ro. Nu puteti efectua nici o comanda fara inregistrare si autentificare. Daca nu sunteti autentificat la acest pas, sistemul va va cere sa faceti acest lucru. Daca nu aveti cont inca, aveti posibilitatea sa-l creati. Dupa autentificare puteti continua trimiterea comenzii. Sistemul va va cere sa furnizati date de contact, facturare si livrare.

Inregistrarea va ofera posibilitatea de a pastra o evidenta a comenzilor efectuate, oricand putand verifica continutul comenzilor trimise si a livrarilor primite.

6. Inaintea trimiterii comenzilor, sistemul va va oferi posibilitatea de a va comleta/revizui datele de contact, de facturare si cele de livrare, acestea fiind necesare la onorarea comenzii.

7. Dupa trimiterea comenzii veti fi redirectionat pe o pagina care confirma comanda.